Myymäläsuunnittelu

Oletko rakentamassa uutta myymälää? Tai kaipaako vanha toimitilasi päivitystä ja uutta potkua?

Aiheuttaako toimintojen ja kalusteiden sijoittelu päänvaivaa? Pohditko esillepanoja, näyteikkunaa tai mallinukkien sijoittelua? Tarvitsetko apua visuaalisen ilmeen tai väri- ja materiaalivalintojen kanssa?

Kutsu apuun Myyminki! Suunnitellaan yhdessä tilastasi toimiva, myyvä ja visuaalisesti houkutteleva kokonaisuus. Tai keskitytään vain yhteen osa-alueeseen kerrallaan ja laitetaan esimerkiksi näyteikkunat, esillepanot tai kassa-alue kuntoon.

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hyvä suunnitelma säästää aikaa ja rahaa. Huolellisesti tehdyt esi- ja pohjatyöt vähentävät yllätysten ja virhearviointien määrää toteutusvaiheessa. 

Myyminkin myymäläsuunnitelma tarjoaa perusteltuja asiantuntijan näkemyksiä sekä selkeitä ratkaisuehdotuksia, jotka on helppo panna käytäntöön. 

Suunnitelma voi kattaa koko tilan lattiasta kattoon: värit ja materiaalit, toimintojen sijoittelu ja asiakaskierto, kalusteet ja esillepanot, näyteikkunat, somistukset, valaistus, hintaviestintä ja niin edelleen. Tai ratkaista vain rajatun ongelmakohdan, kuten huonosti myyvän takanurkan tai sekavan visuaalisen ilmeen.

MITÄ

Myymäläsuunnittelu joko paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä (väh. 2 tapaamista). 

Kirjalliset suunnitelmat esim. moodboard, 3D-kuvat, pohjapiirros, erilaiset ohjeistukset ja oppaat.

KENELLE

Kaikille toimijoille, joilla on fyysinen palveluympäristö, jossa kohdataan asiakkaita: myymälä, liiketila, showroom, hoitola, vastaanottotila tms.

Sopii sekä uudiskohteille että vanhoille, olemassa oleville tiloille.

HINTA

alkaen 350 euroa (+ alv 24%) 

Hintaan sisältyy suunnitelma pienelle/rajatulle tilalle tai esim. näyteikkuna- tai esillepanosuunnitelma.

Kaipaatko apukäsiä myös suunnitelman toteuttamiseen? Kysy tarjousta avaimet käteen- paketista ja anna Myyminkin hoitaa kaikki suunnitelmista ja hankinnoista käytännön toteutukseen ja viimeistelyyn asti.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä kuinka voin olla avuksi. 

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?

Varaa maksuton alkukartoitus, niin saat lisää vastauksia ja vaihtoehtoja.

Elisa Laaksonen | Myyminki