Toimivat puitteet
asiakaskohtaamisille

Myyminki suunnittelee ja kehittää erilaisia palveluympäristöjä, joissa yhdistyvät kaupallisuus ja visuaalisuus toimivaksi kokonaisuudeksi. Erityisesti sydäntä lähellä ovat pienet putiikit, kivijalkamyymälät ja erikoisliikkeet, persoonalliset oman tiensä kulkijat. 

Tavoitteena on myyvä ja helppokäyttöinen tila, joka lunastaa asiakkaan odotukset. Samalla varmistetaan, että visuaalinen ilme on houkutteleva ja yhtenäinen kaikissa kohtaamispisteissä. Ja luodaan ennen kaikkea puitteet onnistuneille ja unohtumattomille asiakaskokemuksille!

Tiedonjyviä ja käytännön työkaluja löytyy monenlaisten ongelmien ratkaisemiseen – ehkä myös sinun ongelmasi?

Ratkaisut

Lopputuloksena onnistunut asiakaskokemus – kilpailuetu numero yksi!

Palveluympäristö kuntoon

Päivitetään myymälätilan toiminnallisuus ja visuaalisuus kaupallisesti houkuttelevaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa toimivat puitteet onnistuneille asiakaskokemuksille.

Visuaalinen ilme yhtenäiseksi

Rakennetaan visuaalinen ilme, joka säilyy tunnistettavana ja johdonmukaisena kanavasta toiseen. Varmistetaan, että valittu visuaalinen linja luo sopivia mielikuvia ja odotuksia, jotka pystytään lunastamaan.

Huomio asiakaskokemukseen

Syvennetään asiakasymmärrystä, etsitään asiakaslähtöisiä toimintapoja ja sujuvoitetaan asiakkaan palvelupolkua.

NÄIN HOMMA ETENEE

Yhteinen projektimme voi olla jotain edellä kuvatun kaltaista – tai sitten jotain ihan muuta! Yksittäinen keikka, pidempi useamman tapaamisen yhteistyö tai vaikka kuukausittain toistuva homma. Parasta on kuitenkin se, että kaikki projektit suunnitellaan aina asiakkaan tarpeista lähtien, joten maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitset.

Myymälätilan tarkistuslista

Palveluympäristöä suunniteltaessa täytyy ottaa huomioon lukuisia asioita: suuria linjoja ja pieniä yksityiskohtia. Maksuton Myymälätilan tarkistuslista on kätevä ja selkeä työkalu, joka säästää aikaa ja hermoja. Listalta löytyvät tärkeimmät perusasiat, jotka vaikuttavat myyntiin ja asiakaskokemukseen.

Lataa maksuton tarkistuslista ja varmista, että tilasi on helppokäyttöinen, houkutteleva ja myyntiä tukeva!