Toimivat puitteet
asiakaskohtaamisille

Myyminki suunnittelee ja kehittää erilaisia palveluympäristöjä, joissa yhdistyvät kaupallisuus ja visuaalisuus toimivaksi kokonaisuudeksi. Erityisesti sydäntä lähellä ovat pienet putiikit, kivijalkamyymälät ja erikoisliikkeet, persoonalliset oman tiensä kulkijat. 

Tavoitteena on myyvä ja helppokäyttöinen tila, joka lunastaa asiakkaan odotukset. Samalla varmistetaan, että visuaalinen ilme on houkutteleva ja yhtenäinen kaikissa kohtaamispisteissä. Ja luodaan ennen kaikkea puitteet onnistuneille ja unohtumattomille asiakaskokemuksille!

Tiedonjyviä ja käytännön työkaluja löytyy monenlaisten ongelmien ratkaisemiseen – ehkä myös sinun ongelmasi?

Ratkaisut

Lopputuloksena onnistunut asiakaskokemus – kilpailuetu numero yksi!

Palveluympäristö kuntoon

Päivitetään myymälätilan toiminnallisuus ja visuaalisuus kaupallisesti houkuttelevaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa toimivat puitteet onnistuneille asiakaskokemuksille.

Visuaalinen ilme yhtenäiseksi

Rakennetaan visuaalinen ilme, joka säilyy tunnistettavana ja johdonmukaisena kanavasta toiseen. Varmistetaan, että valittu visuaalinen linja luo sopivia mielikuvia ja odotuksia, jotka pystytään lunastamaan.

Huomio asiakaskokemukseen

Syvennetään asiakasymmärrystä, etsitään asiakaslähtöisiä toimintatapoja ja sujuvoitetaan asiakkaan palvelupolkua.

Palvelut

Kaipaako toimitilasi uutta potkua? Lisää asiakkaita ja myyntiä? Toimivampia tilaratkaisuja tai houkuttelevampia esillepanoja?

Pohditko uusien kalusteiden hankkimista ja sijoittelua? Näyteikkunan rakentamista ja somistamista? Haluaisitko saada brändi-ilmeen värit ja tunnelman näkyviin myös kivijalkamyymälään?

Tai etkö edes tiedä mistä aloittaa? 

Ei hätää, Myyminki auttaa sinua selvittämään tilasi ongelmakohdat ja kertoo (tai näyttää vaikka kädestä pitäen!) niihin toimivat ratkaisut.

Oletko rakentamassa uutta myymälää? Tai kaipaako vanha toimitilasi päivitystä?

Aiheuttaako toimintojen ja kalusteiden sijoittelu päänvaivaa? Pohditko esillepanoja, näyteikkunaa tai mallinukkien sijoittelua? Tarvitsetko apua visuaalisen ilmeen tai väri- ja materiaalivalintojen kanssa?

Kutsu apuun Myyminki! 

Suunnitellaan yhdessä tilastasi toimiva, myyvä ja visuaalisesti houkutteleva kokonaisuus. Tai keskitytään vain yhteen osa-alueeseen kerrallaan ja laitetaan esimerkiksi näyteikkunat, esillepanot tai kassa-alue kuntoon.

NÄIN HOMMA ETENEE

Yhteinen projektimme voi olla jotain edellä kuvatun kaltaista – tai sitten jotain ihan muuta! Yksittäinen keikka, pidempi useamman tapaamisen yhteistyö tai vaikka kuukausittain toistuva homma. 

Maksuton alkukartoitus

Onnistunut yhteistyö alkaa aina kuuntelemisella ja ymmärtämisellä.

Ensimmäisen tapaamisen tarkoituksena on kartoittaa nykytilannetta: mitä ongelmia ja haasteita toiminnassa on? Millaista muutosta kaivataan?

Alkukartoituksen jälkeen tiedät bisneksesi kehityskohteet ja vahvuudet sekä Myyminkin tarjoamat ratkaisut ja apuvälineet.

Varaa maksuton alkukartoitus ja selvitetään yhdessä, kuinka Myyminki voi auttaa juuri sinua!

Myymälätilan tarkistuslista

Palveluympäristöä suunniteltaessa täytyy ottaa huomioon lukuisia asioita: suuria linjoja ja pieniä yksityiskohtia. Maksuton Myymälätilan tarkistuslista on kätevä ja selkeä työkalu, joka säästää aikaa ja hermoja. Listalta löytyvät tärkeimmät perusasiat, jotka vaikuttavat myyntiin ja asiakaskokemukseen.

Lataa maksuton tarkistuslista ja varmista, että tilasi on helppokäyttöinen, houkutteleva ja myyntiä tukeva!