myymälä-konsultaatio

Kaipaako toimitilasi uutta potkua? Lisää asiakkaita ja myyntiä? Toimivampia tilaratkaisuja tai houkuttelevampia esillepanoja?

Pohditko uusien kalusteiden hankkimista ja sijoittelua? Näyteikkunan rakentamista ja somistamista? Haluaisitko saada brändi-ilmeen värit ja tunnelman näkyviin myös kivijalkamyymälään?

Tai etkö edes tiedä mistä aloittaa? Ei hätää, Myyminki auttaa sinua selvittämään tilasi ongelmakohdat ja kertoo (tai näyttää vaikka kädestä pitäen!) niihin toimivat ratkaisut.

Ideoita, vinkkejä ja ammattilaisen näkemyksiä

Myyminkin myymäläkonsultaatio sisältää ammattilaisen analyysin tilastasi sekä selkeät kehitysehdotukset, jotka on helppo panna käytäntöön. Tapaamisessa voidaan myös keskittyä toiveidesi mukaan vaikka vain yhteen ongelmakohtaan tai jo olemassa olevan idean jatkokehittämiseen.

MITÄ

Myymäläkonsultaatio joko paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä (kesto 1–2 h). Kirjalliset muistiinpanot tapaamisesta jälkikäteen sähköpostilla.

KENELLE

Kaikille toimijoille, joilla on fyysinen palveluympäristö, jossa kohdataan asiakkaita: myymälä, liiketila, showroom, hoitola, vastaanottotila tms.

HINTA

150 euroa (+ alv 24%) 

Hintaan sisältyy matkakulut Pirkanmaan alueelle.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä kuinka voin olla avuksi. 

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?

Varaa maksuton alkukartoitus, niin saat lisää vastauksia ja vaihtoehtoja.

Elisa Laaksonen | Myyminki